E-mailadres wijzigen

Voordat je jouw e-mailadres kan wijzigen moet je eerst inloggen op Simpsite. Klik hierna rechtsboven op "Account".

Je komt nu op de pagina "Algemene instellingen" terecht. Vanaf hier kan je het e-mailadres van je Simpsite account aanpassen. Zie de onderstaande afbeelding.

E-mail instellingen

Ontvang nieuwsbrief: selecteer deze optie om de nieuwsbrief, tips en aanbiedingen van Simpsite te ontvangen.
Ontvang website meldingen: selecteer deze optie om melding van je site te ontvangen. Deze melding bestaan onder andere uit: verzonden formulieren en reacties op je site

Mogelijke foutmeldingen

Er bestaat al een account met dit e-mailadres: het is niet mogelijk om meerdere accounts per e-mailadres te maken. Als je toch meerdere accounts nodig hebt zal je hiervoor een ander e-mailadres moeten gebruiken.