Help center > Paneel

Extra site maken

Het is mogelijk om tot maximaal 5 sites aan te maken met een Simpsite account.

Klik nadat je bent ingelogd op "Mijn sites" rechtsboven:

Op deze pagina zie je een lijst van alle sites in je account. Op dit moment hebben we een site, en gaan we een extra site toevoegen. Klik hiervoor op: "+ Site toevoegen":

Kies een webadres en klik daarna op "Site toevoegen":

Nu heb je een nieuwe site aangemaakt. Voortaan zal je na het inloggen automatisch op de "Mijn sites" pagina terechtkomen. Vanaf daar kan je dan kiezen welke site je wilt bewerken.