Help center

Help center > Paneel

Site verwijderen

Let op met het verwijderen van je site:

  • Alle data wordt per direct verwijderd, dit kan niet ongedaan gemaakt worden
  • Eventuele abonnementen moeten worden opgezegd voordat je een site kan verwijderen

 

Klik nadat je bent ingelogd op "Mijn sites" rechtsboven: 

Op deze pagina zie je een lijst van alle sites in je account. Klik naast een site op het grijze tandwiel icoontje:

Klik nu op "Site verwijderen" in de lijst met opties:

Bevestig hierna dat je zeker bent dat de site verwijderd moet worden. Type je wachtwoord in om het verwijderen te bevestigen. 

Wachtwoord aanvragen
Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met verdere instructies
Vul alle velden in
Wachtwoord vergeten?

Nu een site maken

Site maken
Het siteadres is helaas al bezet
Doorgaan
Het siteadres is helaas al bezet