Welke pakket past bij jou?

De pakketten van Simpsite kan je eenvoudiger vergelijken via: pakketten vergelijken. Hieronder geven we een korte beschrijving per pakket.

Alle pakketten

Pro

• 5 e-mailadressen voor je eigen domeinnaam.
  • Webmail
  • 1000MB opslag
  • Uitgebreide statistieken
  • Geen reclame (niemand kan zien dat de site met Simpsite is gemaakt)
  • Pagina's met wachtwoord beveiligen

Business

• Alles wat het Pro pakket aanbiedt, plus:
  • 10000MB opslag
  • Onbeperkt e-mailadressen aanmaken
  • Je site in 7 verschillende talen online plaatsen
  • SSL beveiligde verbinding (slotje in de browser)

Welke pakket is geschikt voor mij?

We zien in de praktijk dat het Pro pakket het meest verkocht wordt. Met dit pakket krijg je veel van de opties die Simpsite te bieden heeft. Grotere websites (of bedrijven) nemen vanwege de grote hoeveelheid opslagruimte en de SSL mogelijkheid vaak het Business pakket.

Aanpassen van pakket

Heb je een pakket aangeschaft en wil je toch liever een ander pakket? Neem hiervoor contact op. Je hoeft alleen het resterende aantal maanden te betalen voor het pakket.