Een pakket bestellen

Het aanschaffen van een pakket voor je site is heel eenvoudig. Na betaling zal je site automatisch worden geüpgraded. Dus binnen enkele minuten kan je gebruik maken van de vele extra opties van het bestelde pakket.

Bij elke pakket ontvang je gratis een domeinnaam. Onderaan dit artikel staat beschreven hoe je gebruik maakt van je gratis domeinnaam.

Pakket bestellen

1. Klik op het tablet "Upgraden" vanuit het site paneel:

2. Kies het pakket dat je wilt bestellen en klik daarna op de knop "Bestellen". In het onderstaande voorbeeld bestellen we het Pro pakket:

3. Je komt nu op de beveiligende bestelpagina. Alle informatie wordt via een versleutelde verbinding verzonden. Typ bij stap 1 al je gegevens in. Bestel je voor een bedrijf? Selecteer dan "Ja" bij zakelijk.

4. Kies de betaalmethode. Wanneer je kiest voor iDeal, creditcard of Paypal, wordt je bestelling direct na het afrekenen verwerkt. Dus dan ontvang je meteen na aankoop je pakket.

5. De laatste stap laat de totaalprijs voor een jaar zien. Deze prijs is incl. btw. Eventueel kan je hier een kortingscode invoeren. Klik op "Nu bestellen" om je bestelling te betalen.

Gratis domeinnaam registreren

Bij elk pakket zit een gratis domeinnaam inbegrepen. Je kan zowel een nieuwe domeinnaam registreren, als een domeinnaam naar Simpsite verhuizen