Help center

Domeinnaam verhuizen (bestaand domeinnaam aan Simpsite koppelen)

Om een domeinnaam te kunnen registreren, moet je eerst een pakket aanschaffen. Meer informatie over de aankoop van een pakket.

Heb je al een domeinnaam bij een andere provider? Deze domeinnaam kan je een eenvoudig aan Simpsite koppelen. Hiervoor moet je de domeinnaam te 'verhuizen' naar Simpsite. Om een verhuizing uit te kunnen voeren heb je een zogenaamde 'verhuiscode' ook wel 'authcode' nodig. Deze code kan je aanvragen bij je huidige provider.

 

Kosten van verhuizing

Een verhuizing kost niks extra's. Je betaalt dus gewoon de normale kosten voor een domeinnaam. 

1. Verhuizing uitvoeren

Nadat je een pakket hebt besteld zal er op het site-overzicht worden aangegeven dat je een gratis domeinnaam kan registreren. Klik op de tekst: "registreer nu je gratis domeinnaam".

 

 

2. Domeinnaam invoeren

Typ in het tekstveld de domeinnaam die je wilt verhuizen en klik daarna op de knop "Check".

 

3. Verhuizing aangeven

Er zal worden aangegeven dat de domeinnaam bezet is. Dat klopt, jij bent immers reeds de eigenaar. Klik op de tekst: "Nu verhuizen". 

 

4. Verhuiscode opgeven

Bijna klaar! Typ in het tekstvak "Verhuiscode" die verhuiscode/authcode die je van je huidige provider hebt ontvangen. Klik daarna op "Nu registreren". 

 

 

5. Klaar

Wij zullen nu de rest van het werk afhandelen. Eerst verhuizen we je domeinnaam naar Simpsite, en daarna koppelen wij de domeinnaam aan je site. Hiervoor hoef je zelf niks te doen. Je domeinnaam is binnen 12 uur aan je website bij Simpsite gekoppeld.

Wachtwoord aanvragen
Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met verdere instructies
Vul alle velden in
Wachtwoord vergeten?

Nu een site maken

Site maken
Het siteadres is helaas al bezet
Doorgaan
Het siteadres is helaas al bezet