E-mailadres aanmaken

Je kan e-mailadressen voor je site aanmaken vanaf het Pro pakket. Het aantal e-mailadressen dat je kan aanmaken hangt af van welk pakket je hebt.

Login op je account en klik op "Webmail":

Klik nu op de knop "E-mailadres maken":

Vul in de pop-up die verschijnt de gewenste naam in van je e-mailadres. Kies daarna een wachtwoord voor dat e-mailadres. Dit wachtwoord heb je later nodig om je mail te kunnen lezen. Zie de onderstaande afbeelding:

Klik op "Opslaan" om het e-mailadres aan te maken.