E-mailadressen beheren

Je kan e-mailadressen voor je site aanmaken vanaf het Pro pakket.

Login op je account en klik op "Webmail":

Wachtwoord wijzigen

Klik op "Aanpassen" naast het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt wijzigen:

Vul in het pop-up scherm het nieuwe gewenste wachtwoord in voor je e-mailadres:

E-mailadres verwijderen

Let op: als je een e-mailaders verwijdert zullen alle berichten die ontvangen zijn op dit e-mailadres ook verwijderd worden.

Klik op "Verwijderen" naar het e-mailadres dat je wilt verwijderen:

Bevestig daarna dat je het e-mailadres echt wilt verwijderen.