Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord vergeten bent kan je een nieuw wachtwoord aanvragen. Het oude wachtwoord zal dan niet meer werken.

Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen

In het scherm dat verschijnt moet een e-mailadres of gebruikersnaam opgeven. Vul een gebruikersnaam in als je ooit hebt moeten inloggen met een gebruikersnaam (dat geldt voor accounts die gemaakt zijn voor mei 2013). Vul anders je e-mailadres in.

Binnen enkele minuten ontvang je verdere instructies per e-mail. Als je na 10 minuten geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan ook je spambox.