E-mail instellen op Macbook

1. Open het programma Apple Mail.

2. Klik linksboven op 'Mail' en vervolgens op 'Voeg account toe...':

3. Je krijgt het volgende te zien:

Klik op 'Andere Mail-account toe...' en vervolgens op 'Ga door'.

4. Het volgende scherm verschijnt:

Vul je naam, e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord in en klik op 'Log in'.

5. Vul de volgende instellingen in:

• 'E-mailadres': je e-mailadres (inclusief domeinnaam, bijvoorbeeld: [email protected])
  • 'Gebruikersnaam': je e-mailadres (inclusief domeinnaam, bijvoorbeeld: [email protected])
  • 'Wachtwoord': wachtwoord van je e-mailadres
  • 'Server inkomende e-mail': mail.simpsite-webmail.nl
  • 'Server uitgaande e-mail': smtp.simpsite-webmail.nl

Klik op 'Log in'.

Je hebt nu je e-mailadres ingesteld in Apple Mail.