Help center

Elementen toevoegen

Element toevoegen op een lege pagina 

Je voegt een element aan je pagina toe door te slepen. Voor alle elementen werkt dit het zelfde. Hier laten we zien hoe je titel aan je pagina toevoegt:

Tijdens het slepen zal een deel van de pagina oplichten. In dit gebied kan je het element loslaten. De gele balk die verschijnt, geeft aan waar het element terecht zal komen als je stopt met slepen. Zie de onderstaande afbeelding.

Laat het element los en deze zal aan je pagina toegevoegd worden. In dit voorbeeld hebben we een titelelement aan de pagina toevoegd. Daarom zien we nu een titel op deze pagina:

 

Element toevoegen tussen andere elementen

Nadat je eerste element is toegevoegd kan je nieuwe elementen boven of onder andere elementen plaatsen. Ook is het mogelijk om elementen naast elkaar te plaatsen. Zie hiervoor de handleiding: elementen naast elkaar plaatsen

We slepen weer een element vanuit de bovenste balk naar de pagina toe. Deze keer gaan we het tekstelement aan de pagina toevoegen:

Nu is het mogelijk om te kiezen om het nieuwe element boven of onder de titel te slepen. Tijdens het slepen zal de pagina weer oplichten. De gele balk geeft aan waar het nieuwe element terecht zal komen. Om het nieuwe element onder de titel te plaatsen, sleep je het element beneden de titel. De gele balk zal dan als volgt geplaatst worden:

Stop met slepen om het element te plaatsen. Het is ook mogelijk om het nieuwe element boven de titel te plaatsen. Zorg ervoor dat de gele balk boven de titel te zien is en stop dan met slepen:

Na het slepen hebben we ook het nieuwe tekst element aan de pagina toegevoegd: 

Wachtwoord aanvragen
Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met verdere instructies
Vul alle velden in
Wachtwoord vergeten?

Nu een site maken

Site maken
Het siteadres is helaas al bezet
Doorgaan
Het siteadres is helaas al bezet