Help center > Site inhoud

Elementen verplaatsen

Verplaats een element door met je muis over het element te bewegen (maar niet te klikken):

Er verschijnt een blauwe rand om het element heen. Bovenin zal de tekst: "Verplaats" zichtbaar worden:

Beweeg met de muis naar de knop "Verplaats". En sleep het element naar de gewenste positie. Zodra het slepen begint zal de pagina oplichten om aan te geven waar het element geplaatst kan worden. Het element dat gesleept wordt zal onzichtbaar zijn totdat deze weer is geplaatst. De tekst "Verplaats" zal zichtbaar worden om de muis heen:

Sleep het element nu naar een nieuwe positie en laat het los:

Na het verplaatsen zal het element zichtbaar zijn op de nieuwe plek: