Site logo toevoegen

Klik op de titel van je site om deze te bewerken:

Klik nu op "Logo" in het menu dat onder de titel van je site verschijnt:

Nu opent het bestandsbeheer. Lees meer over hoe het bestandsbeheer werkt. Selecteer een afbeelding. Na het selecteren wordt de afbeelding automatisch als logo gebruikt:

Het formaat van je logo wijzigen

Klik op het logo van je site. Rechtsonder verschijnt een blauw vierkant. Sleep dit vierkant om de afbeelding te vergroten of de verkleinen:

Sleep je het vierkant naar rechtsonder, dan vergroot je het logo: