Wachtwoord wijzigen

Voordat je jouw wachtwoord kan wijzigen moet je eerst inloggen op Simpsite. Klik hierna rechtsboven op "Account" en daarna op "Wachtwoord" in het linker menu.

Het volgende scherm verschijnt.

Huidige wachtwoord: vul bij huidige wachtwoord het wachtwoord in dat je op dit moment gebruikt om in te loggen op je account.
Nieuwe wachtwoord: vul het wachtwoord in dat je wilt gaan gebruiken voor je account
Herhaal wachtwoord: herhaal het nieuwe wachtwoord