Gegevens wijzigen

Het aanpassen van je gegevens is alleen mogelijk als je een pakket of domeinnaam hebt gekocht bij Simpsite. Zo niet, dan is de pagina met gegevens niet zichtbaar.

Voordat je jouw gegevens kan wijzigen moet je eerst inloggen op Simpsite. Klik hierna rechtsboven op "Account" en daarna op "Gegevens"

Het volgende scherm verschijnt met de gegevens zoals jij die hebt opgegeven bij het bestellen.

Let bij het invullen van je gegevens op de volgende zaken:

• Vul alle gegevens naar waarheid in, anders kunnen er fouten optreden bij de registratie of verlenging van je domeinnaam
  • Vul een werkend telefoonnummer in van 10 cijfers lang (een landcode is niet nodig)
  • Gebruik geen postbus