Help center

Element: knop

Met het knop element voeg je een knop toe aan je website. Deze knop kan je laten doorlinken naar andere pagina's of sites.

 

Knop toevoegen

Sleep het knop element naar je site:

Knop aanpassen

Klik na het aanmaken van de knop op het element:

Nu opent de toolbox: 

 

Knop linken

Klik op "Link" in de toolbox. Meer informatie over links maken.

 

Knop tekst aanpassen

Klik op de tekst in de knop zelf. Nu verschijnt er een cursor en kan je gaan typen:

 

Knop element opties

  1. Uitlijning: links, midden of rechts uitlijnen van de knop
  2. Formaat: de grootte van de knop
  3. Style: de stijl van de knop (afgerond of vierkant)
  4. Afstand: de afstand van een knop tussen andere elementen 

Wachtwoord aanvragen
Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met verdere instructies
Vul alle velden in
Wachtwoord vergeten?

Nu een site maken

Site maken
Het siteadres is helaas al bezet
Doorgaan
Het siteadres is helaas al bezet