Pagina toevoegen

Ga naar de website editor en klik op "Pagina's" in het bovenste menu:

Het pagina tabblad opent. Klik hier op de knop "Pagina maken":

Klik in het zwarte menu op de knop "Standaard pagina". Een standaard pagina laat je inhoud op je site toevoegen. Een blog pagina laat je artikelen toevoegen. Meer over blog pagina:

Nu opent een pop-up. Vanaf hier kan je een paginanaam kiezen:

In dit voorbeeld typen we de naam "Nieuwe pagina" in:

Klik nu op de knop "Maken". De pop-up zal sluiten en de pagina is aangemaakt. Klik nu op de pagina naam om de inhoud van deze pagina te bewerken: