Diensten bekijken en opzeggen

Het inzien van diensten is alleen mogelijk als je een pakket of domeinnaam hebt gekocht bij Simpsite. Zo niet, dan is de pagina met diensten niet zichtbaar.

Voordat je jouw diensten kan bekijken moet je eerst inloggen op Simpsite. Klik hierna rechtsboven op "Account" en daarna op "Diensten"

Je krijgt een overzicht te zien met alle diensten die je bij Simpsite hebt. Zie het voorbeeld hieronder.

Dienst opzeggen

Klik op opzeggen en volg de instructies op je scherm om je dienst per direct op te zeggen.

Het is niet mogelijk om je dienst op te zeggen zolang je nog openstaande rekeningen hebt bij Simpsite. Deze rekeningen dienen eerst betaald te worden.