Pagina instellingen

Ga met je muis op de pagina staan waarvan je de instellingen wilt aanpassen. Er verschijnen dan iconen rechts naast de paginanaam. Klik op het grijze tandwiel:

Er opent nu een pop-up. Klik in deze pop-up op de tekst "Opties tonen":

Vanaf hier kan je pagina instellingen veranderen:

1. In menu: laat de pagina in het menu van je site zien. Zet je deze optie op "Nee", dan is de pagina niet bereikbaar vanaf het site menu. Echter is de pagina wel zichtbaar als de gebruiker de url intypt, of als je een link maakt naar deze pagina
  2. Wachtwoord: beveilig de pagina met een wachtwoord. Lees meer over pagina wachtwoord
  3. Titel: de titel van je pagina. Deze titel wordt onder andere is de browser van de gebruiker getoond. Daarnaast wordt deze titel door zoekmachines gebruikt
  4. Beschrijving: de beschrijving van je pagina. De beschrijven wordt in zoekmachines getoond. Daarnaast gebruiken zoekmachines deze beschrijven om de inhoud van je pagina te bepalen