Lettertypen aanpassen

Klik op "Design" om het design tabblad te openen:

Klik nu rechtsboven op de tekst "Huidige layout aanpassen":

Nu opent de layout editor. Vanaf hier kan je de layout van je website aanpassen:

In deze handleiding leggen we uit hoe je het lettertype van je website aanpast:

1. Van welk onderdeel je het lettertype wilt aanpassen, kies uit:
    1. Site titel: de titel van je site
    2. Menu: de tekst in het site menu
    3. Pagina: alle tekst in elke soort element op de pagina's
    4. Site onderkant: de onderkant van je site
  2. Lettertype: kies het soort lettertype dat je wilt gebruiken
  3. Lettergrootte: het formaat van de tekst (in het geval van een tekst of titel element kan de lettergrootte worden overschreven door een zelfgekozen lettergrootte in het element)
  4. Kleur: de kleur van de tekst
  5. Style: de stijl van de tekst (de tekst stijl werkt niet voor alle layouts)

Nadat je tevreden bent met de aanpassingen, sla je de bewerkte layout op door linksboven op "Opslaan" te klikken:

Layout aanpassingen ongedaan maken

Met de reset knop breng je de layout weer terug naar het originele design. Aanpassingen aan lettertype of achtergrond worden dan ongedaan gemaakt: