Achtergrond aanpassen

Klik op "Design" om het design tabblad te openen:

Klik nu rechtsboven op de tekst "Huidige layout aanpassen":

Nu opent de layout editor. Vanaf hier kan je de layout van je website aanpassen:

Klik op "Achtergrond" in het bovenste menu om de achtergrond te wijzigen:

Vanaf hier kan je een afbeelding kiezen:

1. Klik op aanpassen om een nieuwe achtergrond afbeelding te kiezen. Klik op het rode kruisje om de huidige achtergrond te verwijderen
  2. Kies de positie van de afbeelding
  3. Kies de kleur van de achtergrond. Als je een afbeelding hebt die schermvullend is zal je de achtergrond kleur niet zien.

Het kiezen van een achtergrond afbeelding

Klik op de "Aanpassen" knop om een achtergrondafbeelding te kiezen:

Een pop-up opent. Kies een achtergrondafbeelding uit onze collectie door op de afbeelding te klikken:

Gebruik je liever een eigen afbeelding, klik dan op "Eigen afbeelding":

Nadat je tevreden bent met de aanpassingen, sla je de bewerkte layout op door linksboven op "Opslaan" te klikken.

Layout aanpassingen ongedaan maken

Met de reset knop breng je de layout weer terug naar het originele design. Aanpassingen aan lettertype of achtergrond worden dan ongedaan gemaakt: