Eigen layout maken

Met het maken van een eigen layout bepaal jij hoe je layout eruit ziet. Bij de standaard layouts kan je het lettertype en de achtergrond aanpassen. Bij een eigen layout krijgen je vele extra opties, waaronder het wijzigen van het formaat van je site.

Klik op "Design" om het design tabblad te openen.

Klik op "Beginnen" in het "Eigen layout maken" kader:

Hierna opent de layout editor. De layout editor heeft drie extra knoppen in vergelijking met de layout editor van standaard layouts:

Kleuren aanpassen

Klik op "Kleuren" om de kleuren van je site aan te passen:

Formaat aanpassen

Klik op "Formaat" om het formaat van je site aan te passen. Het is niet mogelijk om een site breeder te maken dan je scherm:

Extra opties

1. Menu stijl: het uiterlijk van het menu
  2. Menu uitlijning: de plaatst waar het menu moet worden getoond
  3. Titel uitlijning: de uitlijning van de titel
  4. Ronde hoeken: de afronding van de hoeken van je site

Klik na het aanpassen van je layout op "Opslaan" rechtsboven.