Webadres aanpassen

Het webadres maakt je site bereikbaar voor de buitenwereld. Het is mogelijk om het adres aan te passen. Let er wel op dat je oude adres dan niet meer bereikbaar is.

Klik op "Instellingen" in de editor:

Klik op de knop "Aanpassen" onder de categorie "Domeinnaam":

Er opent nu een pop-up. Vanaf hier kan je je webadres veranderen. Bij het veranderen hebt je keuze tussen twee opties: een domeinnaam, of een Simpsite webadres:

Kies een domeinnaam:

Kies een Simpsite domeinnaam (gratis):

Klik op de tekst "Kies een Simpsite domeinnaam":

Kies in het tekstveld een nieuwe domeinnaam:

Klik op "Opslaan" nadat je een nieuw webadres hebt gekozen.