Website icoon / favicon toevoegen

Let op, het instellen van een website icoon kan vanaf het Pro pakket

Een website icoon is een plaatje naast je webadres. Vaak wordt dit in browsers getoond bij tabbladen en bladwijzers. Elke browser laat een website icoon anders zien, hieronder staat een voorbeeld van Google Chrome:

Een website icoon instellen

Klik op "Instellingen" in de editor:

Klik op de knop "Aanpassen" naast het website icoon:

Nu opent het bestandsbeheer. Vanaf hier kan je een afbeelding selecteren die gebruikt moet worden als website icoon. Meer over het bestandsbeheer.