Website tijdelijk ontoegankelijk maken

Het is mogelijk om je site (tijdelijk) ontoegankelijk te maken voor bezoekers. Dit kan handig zijn als je website nog niet klaar is, en je niet wilt dat bezoekers de site kunnen bekijken.

Klik op "Instellingen" in de editor:

Klik nu op "Nee" in de categorie: "Site online zichtbaar":

Nadat je dit hebt aangeblikt is je site niet meer bereikbaar voor de buitenwereld. In de editor krijg je een waarschuwing te zien, dit helpt je er aan herinneren dat niemand je site kan bezoeken. Door op de tekst "Maak site zichtbaar" te klikken, maak je de site weer toegankelijk voor bezoekers: