Help center

Help center > Instellingen

Eigen code toevoegen

Voeg eigen code aan je site toe als je HTML of CSS code op elke pagina van je site wil plaatsen. Het is mogelijk om je site te beschadigen door het gebruik van foute codes. We raden je dan ook aan deze functie alleen te gebruiken als je verstand hebt van HTML. 

 

Klik op "Instellingen" in de editor:

Klik nu op "Eigen code" in het linker menu:

Vul nu de HTML of CSS code in:

De code wordt uit veiligheidsoverwegingen niet in de editor uitgevoerd. 

Wachtwoord aanvragen
Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met verdere instructies
Vul alle velden in
Wachtwoord vergeten?

Nu een site maken

Site maken
Het siteadres is helaas al bezet
Doorgaan
Het siteadres is helaas al bezet