Bezoekers blokkeren

Het is mogelijk om bezoekers, die veel (vervelende) reacties schrijven of veel formulieren versturen, te blokkeren. Bij elk verzonden formulier wordt het IP-adres van de bezoeker geplaatst. Kopieer dit IP-adres en blokkeer het zoals in deze handleiding wordt beschreven. In het een reactie element is het mogelijk om een gebruiker rechtstreeks te blokkeren. Zijn/haar IP-adres zal dan automatisch in de blokkade lijst worden geplaatst.

Klik op "Instellingen" in de editor:

Klik op "Ban beheer" in het linker menu:

Klik nu op de tekst "+ Blokkeer IP-adres" op een nieuw IP-adres te blokkeren:

Klik hierna op "Blokkeer" om op te slaan.