E-mail instellen

Het instellen van e-mail werkt in vele programma's op ongeveer de zelfde manier. Het kan daarom nuttig zijn om de handleiding: E-mail instellen op Macbook te lezen.

De standaard instellingen voor inkomende mail zijn:

Type: IMAP
Server: mail.simpsite-webmail.nl
Gebruikersnaam: je e-mailadres (inclusief domeinnaam, bijvoorbeeld: [email protected])
Wachtwoord: wachtwoord van je e-mailadres

De instellingen voor uitgaande mail zijn:

Server: smtp.simpsite-webmail.nl
Gebruikersnaam: je e-mailadres (inclusief domeinnaam, bijvoorbeeld: [email protected])
Wachtwoord: wachtwoord van je e-mailadres

Het is ook mogelijk om voor inkomende mail POP te gebruiken in plaats van IMAP. Dit zorgt ervoor dat e-mailberichten van de server worden verwijderd na het ophalen.