Help center

Domeinnaam registreren

Om een domeinnaam te kunnen registreren, moet je eerst een pakket aanschaffen. Meer informatie over de aankoop van een pakket

Bij elk pakket zit een gratis domeinnaam. Nadat je bestelling is betaald, krijg je de mogelijkheid om een gratis domeinnaam te registeren. Je ontvangt binnen 15 minuten na betaling een e-mail met daarin informatie over het registreren van je domeinnaam. Heb je al een domeinnaam? Dan kan je deze naar Simpsite verhuizen.

 

1. Domeinnaam registreren

Nadat je een pakket hebt besteld zal er op het site-overzicht worden aangegeven dat je een gratis domeinnaam kan registreren. Klik op de tekst: "registreer nu je gratis domeinnaam".

 

2. Domeinnaam uitkiezen  

Op de volgende pagina kan je een domeinnaam registeren. Klik op de knop "Check" om te kijken of een domeinnaam nog beschikbaar is. Heb je een mooie domeinnaam gevonden? Klik dan op "Nu registreren" om je domeinnaam direct vast te leggen.

 

3. Domeinnaam bevestigen 

De laatste stap is het bevestigen van je domeinnaam. Controleer voor de zekerheid of er geen fouten in je domeinnaam zitten. Klik daarna op: "Nu registreren".

 

4. Klaar! 

Je domein registratie wordt direct in behandeling genomen. Zelf hoef je verder niks meer te doen. Wij handelen alles verder af (ook het koppelen van je domeinnaam aan je site). Normaal gesproken is je site binnen 12 uur bereikbaar op je nieuwe domeinnaam. 

Wachtwoord aanvragen
Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met verdere instructies
Vul alle velden in
Wachtwoord vergeten?

Nu een site maken

Site maken
Het siteadres is helaas al bezet
Doorgaan
Het siteadres is helaas al bezet