Help center > Paneel

Formulieren bekijken

Om formulieren te kunnen bekijken moet je eerst een formulier op je site geplaatst hebben. Dit kan met het formulier blok. Klik hier voor de handleiding formulieren toevoegen

Klik op formulieren direct nadat je bent ingelogd om het overzicht van formulieren te bekijken. Zie de afbeelding hieronder.

Formulier selecteren

Op de pagina die nu verschijnt kan je het formulier selecteren waarvan je de inzendingen wilt bekijken. Standaard is het eerste formulier wat je op dit te vinden is geselecteerd. Gebruik de knop naast "Formulier selecteren" om een ander formulier te selecteren. Zie de afbeelding hieronder.

Nadat je hierop hebt geklikt krijg je een lijst met alle pagina's waarop een formulier staat te zien. Kies het gewenste formulier uit de lijst:

Inzendingen bekijken

Na het selecteren van het gewenste formulier krijg je een lijst te zien daarin alle inzendingen (gesorteerd van nieuw naar oud).

Blauwe stip: Je hebt deze inzending nog niet gelezen
Datum
: de datum waarop het formulier is verzonden door de bezoeker.
Ip-adres: het ip-adres van de bezoeker die het formulier heeft verzonden. Het is mogelijk om via de editor (en dan instellingen) een ip-adres te blokkeren. Dit kan handig zijn als personen het formulier misbruiken (bijvoorbeeld door het versturen van vele berichten).
Opties: klik op "Bekijken" om de inzendingen te bekijken. Klik op verwijderen om een inzending te verwijderen.

Inzending lezen

Het volgende scherm verschijnt nadat je op "Bekijken" hebt geklik naast een inzending.

De vragen die te zien zijn, zijn de vragen zoals deze op het formulier gesteld zijn. De antwoorden zijn door de gebruiker zelf ingevuld.

Tip:

Vanaf het Mini pakket worden formulier inzendingen rechtstreeks naar je mailbox verstuurd. Het is dan niet nodig om op Simpsite in te loggen om de inzending te kunnen bekijken. Uiteraard blijft de mogelijkheid om inzendingen via Simpsite te bekijken bestaan.